Wij bieden verschillende verzendopties, zodat u zelf kunt kiezen welke het best voor u uitkomt.

 • PostNL Brievenpost
  Alleen beschikbaar bij bestellingen die door de brievenpus passen
 • Servicepunt levering
  Verzekerd verzonden naar een ophaalpunt bij u in de buurt. U hoeft niet thuis te blijven en ontvangt bericht zodra het pakket voor u klaar ligt, zodat u het pakket ophaalt wanneer het u uitkomt.
 • PostNL
  Verzekerd verzonden naar het opgegeven (huis)adres. U ontvangt een Track & Tracecode om uw zending te volgen.
 • Afhalen
  Het is mogelijk om op afspraak uw bestelling bij ons af te halen. Bij ons op kantoor is het mogelijk om te betalen via PIN (let op: contant betalen niet mogelijk)

Levertijd

We bieden de best mogelijke prijzen, daarom houden we onze kosten zo laag mogelijk. Afhankelijk van het bestelmoment en het gekozen model/kleur kan de levertijd oplopen tot ongeveer 7 (werk)dagen,..

Zodra uw pakket is verzonden ontvangt u een e-mail met daarin de trackingcode (brievenpost en afhalen uitgezonderd). Vervolgens kunt u hiermee uw pakket volgen en de verwachte bezorgtijd zien. Bij een servicepunt levering ontvangt u een e-mail zodra uw pakket klaar ligt op de gekozen locatie. U dient deze e-mail uit te printen en samen met uw legitimatie te tonen bij het afhaalpunt. Gemiddeld zijn pakketten één of twee dagen nadat deze door ons zijn verzonden beschikbaar op de afhaallocatie.


Retouren

Wanneer u uw product wilt retourneren, verzoeken wij u om eerst contact met ons op te nemen. Als u uw bestelling nog niet ontvangen heeft, kunt u deze annuleren of wijzigen door te bellen naar 070-5690077. Zodra u uw bestelling ontvangen heeft, kunt u de aankoop tot 14 dagen na aflevering ontbinden, mits de aankoop voldoet aan de voorwaarden van het herroepingsrecht. Indien u wilt annuleren, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u dan ook de benodigde informatie verstrekken om de annulering te voltooien. U dient het ontvangen product, indien mogelijk in originele verpakking en inclusief alle toebehoren en het herroepingsformulier te retourneren.

Retouradres (via PostNL)
Mobieltekoop.nl
Postbus 701
2270AS Voorburg

Via andere vervoerder (levering naar postbus niet mogelijk)
Mobieltekoop.nl
Raadhuisstraat 47A
2271DG Voorburg

*Wij adviseren een verzekerde zending. Verpak het product met voldoende bescherming en zorg dat deze niet in de verpakking kan schuiven. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Accessoires dienen te worden toegevoegd. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om deze te behouden, deze worden dan niet gecrediteerd en eventuele korting komt te vervallen.

Wij vergoeden alle betalingen van u, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u ons de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot u aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u.

Verdere informatie m.b.t. annulering en het herroepingsrecht vindt u in onze algemene voorwaarden.