Verzenden & retourneren

Wij maken gebruik van verschillende bezorgdiensten, zodat u zelf kunt kiezen welke het best voor u uitkomt.

 • PostNL Brievenpost (gratis)
  Alleen beschikbaar bij bestellingen die door de brievenpus passen 
 • DPD / PostNL Servicepunt levering (€7,50)
  Verzekerd verzonden naar een ophaalpunt bij u in de buurt. U hoeft niet thuis te blijven en ontvangt bericht zodra het pakket voor u klaar ligt, zodat u het pakket ophaalt wanneer het u uitkomt.
 • DPD / PostNL (€7,50)
  Verzekerd verzonden naar het opgegeven (huis)adres. U ontvangt een Track & Tracecode om uw zending te volgen. 
 • Avondlevering per koerier (€8,00) *tijdelijk niet beschikbaar*
  Verzekerd verzonden met onze koeriersdienst naar het opgegeven (huis)adres. Levering vindt plaats op werkdagen of zaterdag tussen 18:00 en 22:30 uur. U ontvangt een Track & Tracecode om de zending te volgen.
 • Rembours (€30,00)
  Betaal het pakket gemakkelijk en betrouwbaar aan uw postbode (let op: alleen contant en gepast) 

Levertijd

Wij doen er alles aan om bestellingen zo snel mogelijk af te handelen en versturen. De levertijd verschilt per toestel en is afhankelijk van de voorraad.
Wanneer u kiest voor DPD ontvangt u een e-mail met daarin de trackingcode zodra uw pakket onderweg is. Vervolgens ontvangt u een e-mail zodra uw pakket klaar ligt op de gekozen locatie. U dient deze e-mail uit te printen en samen met uw legitimatie te tonen bij het afhaalpunt. Gemiddeld zijn pakketten één of twee dagen nadat deze door ons zijn verzonden beschikbaar op de afhaallocatie.
Als u heeft gekozen voor levering via onze avondkoerier (Fadello) ontvangt u een e-mail zodra uw pakket zich in het sorteercentrum bevindt. Via de trackingcode in de e-mail kunt u uw zending volgen. De koeriersdienst bezorgt de pakketten doorgaans tussen 18:00 uur en 22:30 uur. 
 

Retouren

Wanneer u uw product wilt retourneren, verzoeken wij u om eerst contact met ons op te nemen. Als u uw bestelling nog niet ontvangen heeft, kunt u deze annuleren of wijzigen door te bellen naar 088 - 888 88 77. Zodra u uw bestelling ontvangen heeft, kunt u de aankoop tot 14 dagen na aflevering ontbinden, mits de aankoop voldoet aan de voorwaarden van het herroepingsrecht. Indien u wilt annuleren, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u dan ook de benodigde informatie verstrekken om de annulering te voltooien. U dient het ontvangen product, indien mogelijk in originele verpakking en inclusief alle toebehoren en het herroepingsformulier te retourneren.

Retouradres
Mobieltekoop.nl
Postbus 701
2270AS Voorburg
*Wij adviseren een verzekerde zending. Verpak het product met voldoende bescherming en zorg dat deze niet in de verpakking kan schuiven. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Accessoires dienen te worden toegevoegd. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om deze te behouden, deze worden dan niet gecrediteerd en eventuele korting komt te vervallen.

Wij vergoeden alle betalingen van u, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u ons de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot u aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u.

Verdere informatie m.b.t. annulering en het herroepingsrecht vindt u in onze algemene voorwaarden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »